tag:blogger.com,1999:blog-5360935070073573501.post8988196098160098567..comments2024-03-25T16:10:48.629+01:00Comments on Bizneswoman w kuchni: 3 Bit ciasto bez pieczeniaUnknownnoreply@blogger.comBlogger66125tag:blogger.com,1999:blog-5360935070073573501.post-6319485636524218242020-05-06T10:32:08.443+02:002020-05-06T10:32:08.443+02:00Świetne ciasto. Myślę że nie jedna cukiernia chcia...Świetne ciasto. Myślę że nie jedna <a href="https://cukierniacendrowscy.pl/" title="Cukiernia Łomża" rel="nofollow">cukiernia</a> chciałaby mieć takie w swojej ofercie :-)Mariusz K.https://www.blogger.com/profile/17404036308098231418noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360935070073573501.post-48043768134416779432018-01-02T16:28:26.123+01:002018-01-02T16:28:26.123+01:00Pszepyszne ciasto !!! Robie je bardzo często .
Naj...Pszepyszne ciasto !!! Robie je bardzo często .<br />Najbardziej uwielbiane przez moją rodzinę a najbardziej męża .Znika w chwilę .Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03480047794172155000noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360935070073573501.post-22961499861991147832016-11-28T20:47:02.614+01:002016-11-28T20:47:02.614+01:00Jest pyszny :) Ja przyspieszam troszkę przepis i z...Jest pyszny :) Ja przyspieszam troszkę przepis i zamiast masy budyniowej dodaję masę karpatkową bez gotowania :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02977955465261413719noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360935070073573501.post-39596889768067647712014-12-22T08:40:10.032+01:002014-12-22T08:40:10.032+01:00Przepis jest rewelacyjny! Robiłam już kilka razy i...Przepis jest rewelacyjny! Robiłam już kilka razy i za każdym razem wychodzi świetnie :) Znika bardzooo szybko :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360935070073573501.post-44872074045076294282014-12-14T13:26:14.721+01:002014-12-14T13:26:14.721+01:00Najprawdopodobniej za dużo mleka. ja bym dodała mą...Najprawdopodobniej za dużo mleka. ja bym dodała mąki, chociaż sama nie wiem, bo nigdy mi się to nie zdarzyło. Trzeba chwilę też pogotować.Bizneswoman w kuchnihttps://www.blogger.com/profile/02055528971895012364noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360935070073573501.post-62851684780315383582014-12-13T19:31:12.931+01:002014-12-13T19:31:12.931+01:00pomocy masa budyniowa wyszla mi za rzadka...jak ja...pomocy masa budyniowa wyszla mi za rzadka...jak ja zagescic help???<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360935070073573501.post-44286274457266733342014-12-08T17:47:39.500+01:002014-12-08T17:47:39.500+01:00Wystarczy zamienić warstwy. Tzn. najpierw na herba...Wystarczy zamienić warstwy. Tzn. najpierw na herbatniki - masa budyniowa, potem herbatniki - warstwa karmelowa, dalej herbatniki i warstwa śmietanowa. Budyń nawilży herbatniki.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360935070073573501.post-28569837610257391242014-05-04T15:13:21.961+02:002014-05-04T15:13:21.961+02:00wygląda bardzo smacznie:)wygląda bardzo smacznie:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08385146100366861537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360935070073573501.post-40441213804539310882013-12-21T20:09:37.921+01:002013-12-21T20:09:37.921+01:00Ciasto jest przepyszne. W tym tygodniu zrobilam az...Ciasto jest przepyszne. W tym tygodniu zrobilam az dwa, tak wszystkim smakowalo. :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360935070073573501.post-17121838224337501982013-12-20T12:54:03.694+01:002013-12-20T12:54:03.694+01:00a ja do masy śmietanowej dodaję sok i skórkę ( sta...a ja do masy śmietanowej dodaję sok i skórkę ( starta na tarce o małych oczkach) z jednej cytryny :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360935070073573501.post-40161333421559389322013-09-07T11:04:24.771+02:002013-09-07T11:04:24.771+02:00Ciekawy pomysł ;) na pewno kiedyś skorzystam ;]Ciekawy pomysł ;) na pewno kiedyś skorzystam ;]Bizneswoman w kuchnihttps://www.blogger.com/profile/02055528971895012364noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360935070073573501.post-33344780604985478522013-09-04T11:21:22.413+02:002013-09-04T11:21:22.413+02:00Pyszne ciasto ale zamist żelatyny polecam galaretk...Pyszne ciasto ale zamist żelatyny polecam galaretkę o ulubionym smaku ja dodaję cytrynową.:) Pozdrawiam OlaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360935070073573501.post-12845224861038725692013-08-29T15:15:05.392+02:002013-08-29T15:15:05.392+02:00mmm...pychammm...pychaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360935070073573501.post-46693503113227619112013-04-02T14:21:01.977+02:002013-04-02T14:21:01.977+02:00Przykro mi. Naniosłam zmiany, aby nikt nigdy nie p...Przykro mi. Naniosłam zmiany, aby nikt nigdy nie popełnił takiego błędu.Bizneswoman w kuchnihttps://www.blogger.com/profile/02055528971895012364noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360935070073573501.post-816469525754100572013-03-30T19:35:54.618+01:002013-03-30T19:35:54.618+01:00hmm... szkoda ze nie napisalas wczesniej ze trzeba...hmm... szkoda ze nie napisalas wczesniej ze trzeba zelatyne rozpuscic, bo ja wsypalam w p[roszku ( nie znam sie na kuchni, musze miec wszystko napisane jak krowie na rowie) trudno, ciasto bedzie niesmaczne ( czuc te krystalki w masie) a szkoda bo to na swieta dla gosci,....Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360935070073573501.post-3116858420668412672013-03-29T11:42:18.273+01:002013-03-29T11:42:18.273+01:00Ja znów wstawiam puszkę do gorącej wody na troche ...Ja znów wstawiam puszkę do gorącej wody na troche i też jest rzadsza wtedy ;)Martynanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360935070073573501.post-18754252340952210732013-03-28T15:58:08.145+01:002013-03-28T15:58:08.145+01:00Ja dodaję fixy i żelatynę. Kiedyś spróbuję ze śnie...Ja dodaję fixy i żelatynę. Kiedyś spróbuję ze śniezką ;)Bizneswoman w kuchnihttps://www.blogger.com/profile/02055528971895012364noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360935070073573501.post-57252026646652820182013-03-28T15:57:30.268+01:002013-03-28T15:57:30.268+01:00Na to bym nie wpadła. Dziękuję za podpowiedź :)Na to bym nie wpadła. Dziękuję za podpowiedź :)Bizneswoman w kuchnihttps://www.blogger.com/profile/02055528971895012364noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360935070073573501.post-41382608068384938112013-03-28T02:03:11.029+01:002013-03-28T02:03:11.029+01:00jeśli masa krówkowa jest zbyt gęsta ja roztrzepuję...jeśli masa krówkowa jest zbyt gęsta ja roztrzepuję ją mikserem,wtedy łatwo ją rozsmarować:)pozdrawiam Ania:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360935070073573501.post-77773237958875728452013-03-28T01:58:59.894+01:002013-03-28T01:58:59.894+01:00smaczne ciasto,często robię:)ja znów do kremu budy...smaczne ciasto,często robię:)ja znów do kremu budyniowego dodaję odrobinę spirytusu,a do śmietany kremówki dodaję śmietan fixy i 2 śnieżki i też jest super i nie rozpada się:)pozdrawiam:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360935070073573501.post-30404809151764986792013-03-21T15:45:36.849+01:002013-03-21T15:45:36.849+01:00Właśnie planuję zrobić coś w tym stylu, tyle że na...Właśnie planuję zrobić coś w tym stylu, tyle że na krakersach :)Waniliowa pistacjahttps://www.blogger.com/profile/13657678628724549224noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360935070073573501.post-44239581976957657232013-03-20T20:39:44.723+01:002013-03-20T20:39:44.723+01:00Cieszę się bardzo :) A co do 3 Bit'a to jest n...Cieszę się bardzo :) A co do 3 Bit'a to jest naprawdę pyszny :)Bizneswoman w kuchnihttps://www.blogger.com/profile/02055528971895012364noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360935070073573501.post-76862512833291508572013-03-20T19:38:49.263+01:002013-03-20T19:38:49.263+01:00Smakowicie wygląda.. już nie moge się doczekać by ...Smakowicie wygląda.. już nie moge się doczekać by wypróbować ten przepis. Bardzo mi się podoba u Ciebie na blogu, wszystkie przepisy wyglądają tak pysznie, ze nie wiadomo od czego zacząć :)<br />Z pewnością będę do Ciebie wracać ;) <br />Pozdrawiam<br />S.Cat-womanhttps://www.blogger.com/profile/07196513112842222187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360935070073573501.post-43920484608927901892013-02-26T13:04:51.653+01:002013-02-26T13:04:51.653+01:00Robię ciasto drugi raz, pyszota, wszystkim smakuje...Robię ciasto drugi raz, pyszota, wszystkim smakuje :D<br />Za pierwszym razem przeszkadzało mi to że spodnia warstwa herbatników nie zmiekła nawet po 4 dniach, kiedy to ciasto sie konczyło, tym razem herbatniki zmoczyłam delikatnie mlekiem, mam nadzieję ze to rozwiąże problem :DMartynanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360935070073573501.post-22862358362965680822013-02-01T22:14:22.175+01:002013-02-01T22:14:22.175+01:00250 ml mleka mieszamy z cukrem i mąką pszenną oraz...250 ml mleka mieszamy z cukrem i mąką pszenną oraz ziemniaczaną?Anonymousnoreply@blogger.com